18 Eylül 2012 Salı

Ataköy Web Tasarım firması

Hepimiz bir ziyaretçi geniş gözlü ve tamamen hayran bırakır en çekici Ataköy web tasarım firması sitesine sahip olmak istiyorum. Genellikle son derece cazip bir Ataköy web tasarım firması sitesi tasarımı tarayıcı yavaş yavaş indirmek için sayfayı neden genel sayfa boyutunu artırarak, grafik öğeleri çok içerir. Bu makalede, hızlı Ataköy web tasarım firması sitesi tasarımı çekici ama hala indirme tutmak için bazı yararlı ipuçları sağlayacaktır.

Bilgisayar başına ortalama internet bant genişliği oranını yükseltmek gibi, daha fazla yöneticileri kendilerini ağır grafik öğeleriyle dolu karmaşık Ataköy web tasarım firması sitelerini geliştirmek için izin verir. Aşırı durumlarda tarayıcınızda kendi içerik yüklemek için birkaç dakika kadar sürebilir Ataköy web tasarım firması sitelerini bulabilirsiniz. Elbette ki, kullanıcı yüklemek için bir Ataköy web tasarım firması sitesi için bu kadar beklemek asla ve onun arama sonuçlarında bir sonraki Ataköy web tasarım firması üzerinde hareket edecek.

Peki neden hala yavaş yükleniyor şişirilmiş Ataköy web tasarım firması siteleri gelişmekte yöneticileri vardır? Öncelikle sayfa boyutu küçük tutarak onları çekici bir Ataköy web tasarım firması sitesi korumak sağlayacak basit grafik optimizasyon teknikleri hakkında bilgi eksikliği nedeniyle.

Köşeleri yuvarlatılmış bir kutu herhangi bir grafik görüntü için gerek kalmadan, CSS kodu yalnızca kullanılarak elde edilebilir gerçeğinin farkında Kaçınız vardır. Peki bu mümkün! CSS aşina olanlar bu tarayıcı ve programlama gereklidir nispeten yüksek bir seviyede her türü için yapılamaz söylüyorlar önce, Ataköy web tasarım firması tasarımcıları optimizasyonu ile ilgili yaptıkları en yaygın hataları ile ilgili basit çözümler olabilir söylüyorlar.

Nihai sonucu etkileyebilir herhangi bir kısıtlama yerleştirerek Ataköy web tasarım firması tasarımcısı sınırlamak asla. Ne bir Ataköy web tasarım firması tasarımcısı grafik yazılımı ile yapabilirsiniz koduna göre uygulanması imkansız olduğunu iddiada olabilir. Ben katılmıyorum. Tasarım bitirildi ve html kodu kullanılmak üzere küçük resimler içine dilim hazır olduğunda, yaratıcılığınızı test edilmiştir edilir. Bu aşamada yapılacak şey toplam sayfa boyutunu etkiler. Tasarım yuvarlak birbirleriyle örtüşen şekiller veya renk gradyanlar alanlar içeriyorsa, o zaman bunu sonucu küçük bir dosya boyutu dikkatle dilim gerekir.

Kullanıcı ne verimli dilimleme anlama geldiğine bakalım:

Farklı renklerde bir sürü içeren büyük dilimler yapmayın. Her dilim renklerin sınırlı sayıda içeren dilim az sayıda kullanın.
Aynı grafik yapısını içeren büyük bir dilim yapmayın. Bunun küçük bir kısmı dilimleyin ve kodunuzda onu çoğaltın. Bu degrade renkli arka plan ile uğraşırken Ataköy web tasarım firması masters / programcılar yapmak çok yaygın bir hatadır.
JPEG dosya biçimi her zaman kullanmayın. Bazı durumlarda, GIF biçeminde boyut olarak daha küçük olacaktır. Kural - renk sayısı yüksek bir dilim JPEG formatında ziyade GIF formatını kullanarak boyutu küçük olacaktır, ve tersi de doğrudur. Her seçeneği ayrı şekilde kontrol edin. Görüntü dosyası boyutunu sizi azaltan her 1KB sonunda sayfa boyutu önemli bir düşüş kadar ekleyeceğiz.
Eğer sağlam bir renk arka plan üzerinde metin varsa, bunu hiç dilim yok. Yerine arka plan oluşturmak için kodu kullanın. Eğer yazı tipi stili ve CSS kullanarak alanının arka plan rengini hem de tanımlayabilirsiniz unutmayın.


Gelişmiş Teknikler

Grafiksel bir Ataköy web tasarım firması sitesi optimize sadece görüntü iyileştirmeleri yapmak nasıl bilerek daha fazladır. Programlama yüksek düzeyde gerekli bazı gelişmiş teknikler vardır. BB2 CSS yapar sonra sunmak için çok daha fazlası vardır. Tüm tarayıcılar bu standart benimsenmiş olmasına rağmen henüz bunu yaptıklarında için hazır olmalıdır. JavaScript, Flash ile aşırı sayfasına gerek kalmadan biraz serin efektler oluşturmak için bir dizi seçenek sunar. Istenen etkileri zor olabilir oluşturmak için Flash gibi gelişmiş bir uygulama ile karşılaştırıldığında Java gibi sınırlı araçları kullanarak. Ancak sonuç düşünmek. Bir kerelik çaba için başkalarından Ataköy web tasarım firması sitenize ayırt edebilirsiniz. Sen çabuk yükleyebileceği bir çekici profesyonel görünümlü Ataköy web tasarım firması sitesi olacak.

Back to the Future

PDA'lar, akıllı cep telefonları ve mini dizüstü bilgisayarlar gibi (ya da ben olabilir geniş bant bağlantıları kullananlar için değil, sadece tarama deneyimini geliştirmek, aynı zamanda tarama deneyimi kullanıcı dostu yapacak hızlı yükleme Ataköy web tasarım firması sayfalarını yayınlamak, internet tarama için kablosuz internet bağlantısı ile kullanılır kablosuz istemciler, dost bant genişliği) söylüyorlar.

Herkes sonunda yüksek bant genişliği bağlantıları var çünkü o Ataköy web tasarım firması tasarım optimizasyonu gerekli değildir ısrar edenler için, bir noktaya kadar katılıyorum. Ancak, yazılım şirketleri onları kullanmak için kullanılabilir olduğunu biliyorum çünkü fazla bant genişliği kullanan uygulamalar yaratıyor. Bu kedi ve fare oyunu asla bitmeyecek, çünkü iyi optimize edilmiş Ataköy web tasarım firması sayfaları yazma için kullanılır ve bu oyunun kurallarını öğrenmek için iyidir alın sonra ısırılan olmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder